Door onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in onder andere binnen en buitenschilderwerk. Maar waar kunt u dan zoal aan denken ....

  • Binnen en buitenschilderwerk.
  • Houtrotreparatie.
  • Klein timmerwerk.
  • Behangen met vlies glasweefsel behang;
  • Schilderen van wanden en plafonds.

 

 

 

Enkele reacties van opdrachtgevers!!

 

Evers

 

Schilders en Behangers

Wij kunnen onderstaande positieve beoordelingen beamen. Tony heeft bij ons diverse deuren en kozijnen geverfd. Hij maakte vooraf een duidelijke offerte met alle onderdelen goed beschreven. Hij gaf daarbij ook eerlijke adviezen. Ook over het schilderwerk zijn we erg tevreden, inderdaad werd alles van te voren uitvoerig geschuurd en schoongemaakt, in meerdere lagen. Hij rondde alles netjes af, stopte niet voor het eindresultaat goed was. Wij zijn erg kritisch op schilderwerk en voor tony ' s werk alle lof!

 

Died

Schilders en Behangers

Tony komt hier al jaren over de vloer en doet elk jaar wel een schilderkarwei. Varierend van de woonkamer of een enkele kamer tot en met het complete buitenschilderwerk. Ook heeft Tony al meerdere malen het schilderwerk buiten bijgewerkt zodat het weer de weersomstandigheden aan kan. Onlangs heb ik met Tony afgesproken dat hij elk jaar een dag moet komen. Tony is een prima schilder. Netjes, betrouwbaar en zorgvuldig. Prima vakman

 

Ria

Schilders en Behangers

Tony heeft de buitenkant van ons huis in 2 etappes gedaan: in het najaar van 2010 de benedenverdieping en dit voorjaar de bovenverdieping. Hij heeft prima werk geleverd, we zijn zeer tevreden, hij heeft verstand van zaken, weet waar hij over praat en dat is ook wel fijn. Daar komt nog bij dat Tony een zeer vriendelijk persoon is en makkelijk in de omgang! Ook bij problemen naderhand doet hij niet moeilijk, komt kijken en indien nodig lost hij het op. Kortom TOVABO is een bedrijf dat wij een volgende keer weer zullen inschakelen voor ons schilderwerk en die wij iedereen kunnen aanraden. Ria & Martin

 

peggy

Tovabo is een heel fijn professioneel schildesbedrijf! Tony heeft bij ons aan de buitenkant de kozijnen gedaan.Deze zitten nu weer strak in de lak. Zeer tevreden over het resultaat en het is daarbij zeer prettig dat Tony tijdens deze wisselvallige weersberichten gewoon aan de klus begint en zeker niet stresst.( Dat is prettig,aangezien er in 'bouwvakkersland' wel vaker iets met spoed af moet). Kortom, zeer tevreden !! Wij hadden al eerder een paar jaar geleden ons huis laten schilderen en wilde nu weer laten schilderen en dus gewoon dezelfde bekende hele goeie schilder..... wij gaan niet verder zoeken , Tovabo!

 

punt

Muren en plafonds van mijn huis zijn prachtig geschilderd. Professioneel, nauwkeurig, netjes en prettig contact, zijn de sleutelwoorden voor Tovabo. En ook niet onbelangrijk: een goede prijs-kwaliteitsverhouding!

 

Thea

Heeft ons huis aan de buitenkant geschilderd. Goed werk geleverd. Komt zijn afspraken na. Is prettig in omgang en werkt netjes. Is pas tevreden als de klant óók tevreden is. Werkt snel en is een aanrader voor al je schilderwerk.

 

Anton Dona

Dik tevreden. Goed werk geleverd. Houdt zich aan de afspraken. Vertrouwd adres.

 

Ronald

Het schilderwerk van ons huis (buiten) is zeer zorgvuldig uitgevoerd. Ook niet onbelangrijk: het contact met Tony was prettig en de communicatie van tevoren was goed. Zeker aan te bevelen!

 

Wouter

Ik belde Tony voor een spoedklus en ondanks dat hij al behoorlijk vol zat heeft hij de extra moeite genomen om de klus aan te nemen. De klus verliep zeer soepel. Tony werkt erg netjes, snel en is goed betaalbaar. De communicatie over zowel telefoon als email verliep uitstekend. Het is een prettig persoon welke zijn beloftes daadwerkelijk nakomt. Ik zou Tony zeker aanraden en voor toekomstig schilderwerk klop ik voortaan bij Tony aan.

 

RM

van mensen horen zeggen dat het een super net werk afleverd

 

  1. van Wijk

Tja, wat moet je zeggen van een man die zo relaxed is. Het is prettig om een man als Tony in en om je huis te hebben. Hij levert prima werk, gaat gestaag door en neemt initiatief. Zijn offerte komt op tijd en is zeer duidelijk, hij komt zijn afspraken meer dan na. Het hele huis van binnen en van buiten heeft Tony onderhanden genomen na een grondige verbouwing. Dus dat waren nogal wat dagen. Ook met de andere werklui, vooral met Ernst, werd wat afgelachen. We missen dat wel, moet ik zeggen. Dus Tony, volgende keer weer? Als het aan ons ligt zeker!

 

Lieke

Prima werk geleverd voor een goede prijs. Betrouwbaar en ook nog gezellig voor de kinderen...

 

ha

Zeker aan te bevelen...

 

Fred

Tony heeft vandaag de laatste werkzaamheden verricht aan ons huis. Hij heeft ons (houten) huis voorzien van een vakkundige en prachtige nieuwe look middels vakmanschap. Tevens in de omgang met klant, andere aanwezige werklieden en buren laat Tony een enthousiaste, professionele en secure indruk achter. Als ons huis toe is aan het volgende onderhoud weet ik wie ik moet bellen!!!

 

katrien

snelle reactie op mijn mail, en het opnemen van de offerte. goede duidelijke offerte, precies naar mondelinge afspraken. zeer goed schilderwerk afgeleverd in niet al te lange tijd. al met al super goed werk!!!